Over ons

Nadat ik jaren bij dealers en universeel garages gewerkt heb, vond ik het nu echt tijd worden om te bewijzen dat ik dit ook in eigen beheer kon.

Op 16 jarige leeftijd ben ik begonnen bij de Ford dealer om rustig het vak te leren. Dit was toen nog 3 dagen werken en 2 dagen naar school in Heerhugowaard. Zoals iedere stage loper begon ik daar met auto’s poetsen en als ik mazzel had mocht ik nog een radio of trekhaak monteren onder het toeziend oog van een leermeester. In de loop der jaren leer je toch steeds meer van het vak en kreeg ik echt de smaak te pakken. Om niet te lang te blijven hangen heb ik na 5 jaar besloten om bij een ander dealerbedrijf te gaan kijken. Dit werd de VW dealer. Na een aantal jaren had ik door dat ik het ook leuk vond om andere merken te onderhouden en ben ik overgestapt naar een universeel garage. Dit beviel mij prima en de laatste 8 jaar heb ik heel veel merken en types voorbij zien komen.

De ambitie werd steeds sterker om ooit mijn eigen bedrijf te beginnen en dit is 1 mei 2012 eindelijk ook werkelijkheid geworden. Door klein te beginnen is het mogelijk om een persoonlijke band op te bouwen met mijn klanten. Ik vind dit erg belangrijk omdat de auto branche gebaseerd is op vertrouwen. Een klant brengt zijn/haar voertuig waar hij/zij elke dag in rijdt alleen naar een garage waar hij/zij ook een goed gevoel bij heeft. Ik probeer door alles in eigen beheer te doen dit te bewerkstelligen. Als u bij mij uw auto voor onderhoud of reparatie gebracht heeft kan ook alleen ik u vertellen en adviseren wat goed of niet goed is aan uw auto. Als u akkoord gaat met een evt prijsopgave zal ik dan ook zelf uw auto onderhouden. Dit is ook het geval bij de aankoop van één van mijn occasions. De garantie is bij mij en niet bij een verkoper uit de showroom. Ik zal ook altijd proberen om evt problemen samen met u op te lossen.

Omdat ik in de buurt van het bedrijf woon is het in noodgevallen ook altijd mogelijk om buiten openingstijden een oplossing te zoeken voor een probleem met uw auto. Is het niet direct op te lossen, is er altijd een leenauto aanwezig om u toch weer zo snel mogelijk mobiel te krijgen en op een later tijdstip de auto weer om te ruilen.

Zo ziet u dat er altijd wel weer mogelijkheden zijn om u in ieder geval mobiel te hebben en te houden.

 

Chris van Tongerlo 01-05-2012

Copyright © 2018 Autoservice Van Tongerlo